Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de levering van producten door Meubelproductie aan jou, de klant. Lees deze voorwaarden zorgvuldig voordat je een bestelling plaatst bij Meubelproductie. Hierin wordt beschreven wie wij zijn, hoe wij de producten aan jou zullen leveren, op welk moment een contract tussen jou en Meubelproductie tot stand komt, informatie over retourneren en andere belangrijke details.

 

INFORMATIE OVER ONS

 1. Meubelproductie is een in Nederland gevestigd bedrijf, gevestigd aan de Meihuizenweg 3A, 9648 LN, Wildervank, Nederland. Je kunt contact met ons opnemen via info@meubelproductie.nl.
 2. We streven ernaar om binnen 24 uur na ontvangst te reageren op jouw e-mail (uitgezonderd weekenden en feestdagen).
 3. Indien we contact met jou moeten opnemen, doen we dit telefonisch of schriftelijk via het door jou opgegeven e-mailadres.

 

HET CONTRACT TUSSEN ONS

 1. We accepteren jouw bestelling en er ontstaat een contract tussen jou en Meubelproductie zodra we jouw betaling hebben ontvangen en we een bevestiging per e-mail hebben gestuurd.
 2. Indien we jouw bestelling niet kunnen accepteren, zullen we jou hiervan schriftelijk op de hoogte stellen en brengen we jou geen kosten in rekening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het product niet op voorraad is, als er onverwachte gebeurtenissen zijn opgetreden die we redelijkerwijs niet konden voorzien, of als er een fout is opgetreden in de prijs of beschrijving.
 3. We zullen een factuurnummer toewijzen aan jouw bestelling en jou hiervan op de hoogte stellen. Bij vragen over jouw bestelling, verzoeken we je dit factuurnummer te vermelden.

 

PRIJS EN BETALING

 1. De prijs van de Producten is inclusief btw en wordt vermeld tijdens het bestelproces. We streven ernaar om de prijs van het product correct weer te geven. In het geval van een foutieve prijsvermelding zullen we contact met je opnemen om de juiste prijs te bevestigen voordat we jouw bestelling accepteren.
 2. Betaling voor de Producten dient vooraf te geschieden. We accepteren betalingen via verschillende betaalmethoden die tijdens het bestelproces worden aangeboden.

 

LEVERING EN VERZENDING

 1. Meubelproductie verzendt de producten met eigen vervoer binnen Nederland en België. We verzenden kleine producten via PostNL.
 2. De geschatte levertijd binnen Nederland is 2 tot 4 weken nadat we jouw bestelling hebben geaccepteerd. Houd er rekening mee dat dit slechts een schatting is.
 3. Meubelproductie is niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze controle vallen. Als er sprake is van vertragingen, zullen we contact met je opnemen om je hiervan op de hoogte te stellen en zullen we ons best doen om de impact van de vertraging te minimaliseren.
 4. Verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces.

 

JOUW RECHTEN OM HET CONTRACT TE BEËINDIGEN EN RETOURNEREN

 1. Je hebt het recht om het contract te beëindigen en de producten te retourneren als je van gedachten verandert. Neem contact met ons op via info@meubelproductie.nl om het retourproces te starten.
 2. Voor online aankopen heb je een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de producten.
 3. Je kunt (gedeeltelijk) terugbetaling ontvangen van het bedrag dat je voor de producten hebt betaald. Houd er rekening mee dat we eventuele retourkosten in mindering kunnen brengen op de terugbetaling. De kosten voor het retourneren van producten zijn voor jouw rekening.
 4. De producten dienen in originele staat te worden geretourneerd.

 

HOE JE HET CONTRACT KUNT BEËINDIGEN EN PRODUCTEN KUNT RETOURNEREN

 1. Indien je het contract wilt beëindigen en producten wilt retourneren, kun je contact met ons opnemen via info@meubelproductie.nl. Vermeld jouw naam, adres, bestelgegevens en reden van retour.
 2. Zodra we jouw retouraanvraag hebben ontvangen, zullen we je instructies geven voor het retourneren van de producten.
 3. Zorg ervoor dat de producten veilig worden verpakt en geretourneerd naar het volgende adres: Meubelproductie, Meihuizenweg 3A, 9648 LN, Wildervank, Nederland
 1. We zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten terugbetalen.

 

GESCHILLEN

 1. Indien je een klacht of geschil hebt, kun je contact met ons opnemen via info@meubelproductie.nl. We zullen ons best doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.
 2. Op overeenkomsten tussen jou en Meubelproductie waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

CONTACTGEGEVENS

Meubelproductie
Meihuizenweg 3A
9648 LN, Wildervank
Nederland

Telefoon: +31614422543
E-mailadres: info@meubelproductie.nl

KVK: 87323265
BTW-ID: NL864264999B01

 

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Het is belangrijk om te benadrukken dat alle teksten, afbeeldingen, etc. op de website van Meubelproductie auteursrechtelijk beschermd zijn. Dit betekent dat het zonder onze uitdrukkelijke toestemming niet is toegestaan om deze geheel of gedeeltelijk te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Meubelproductie.

Het kopiëren van materiaal kan leiden tot schending van het auteursrecht, wat juridische gevolgen kan hebben. Het is belangrijk om te begrijpen dat elke tekst die door ons is gemaakt, het resultaat is van zorgvuldige inspanning, tijd en creativiteit. We streven ernaar om unieke en waardevolle inhoud te bieden aan onze bezoekers, klanten en andere belanghebbenden.

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een tekst van Meubelproductie, neem dan contact met ons op via info@meubelproductie.nl om toestemming te vragen. We bekijken graag de mogelijkheden en bespreken eventuele voorwaarden voor het gebruik van onze teksten, afbeeldingen, citaten, enzovoort.

Het is niet toegestaan de op deze website getoonde informatie, afbeeldingen en andere media te vermenigvuldigen, te kopiëren, te verspreiden of elk ander gebruik, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Een en ander onder voorbehoud van regelingen van dwingend recht.

We waarderen je begrip en medewerking bij het respecteren van het auteursrecht en het beschermen van intellectuele eigendommen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat originele teksten worden gewaardeerd en gerespecteerd.