Bij Meubelproductie streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die aan je verwachtingen voldoen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met je aankoop, bieden wij een retourbeleid aan om je te helpen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg onze klantenservice voor de exacte tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

RETOURVOORWAARDEN

 1. Retourzendingen zijn alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product.
 2. De consument heeft na levering 14 dagen om de bestelling te annuleren en het product retour aan te melden.
 3. Retourzendingen moeten vergezeld zijn van de originele factuur of aankoopbevestiging.
 4. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

RETOURPROCES

 1. Neem vooraf contact met ons op via info@meubelproductie.nl om je retourzending aan te melden en de benodigde instructies te ontvangen.
 2. Verpak het product stevig en veilig in de originele verpakking.
 3. Stuur het product terug naar het volgende adres: Meubelproductie, Meihuizenweg 3A, 9648 LN, Wildervank in Nederland
 4. Zorg ervoor dat je een verzendbewijs hebt voor de retourzending, aangezien je verantwoordelijk bent voor het pakket totdat het bij ons is aangekomen.
 5. Let op: wanneer wij een product zelf hebben afgeleverd, halen wij deze ook zelf weer op. Wij zullen hierover contact opnemen om een datum en tijdstip af te spreken.

TERUGBETALING

 1. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.
 2. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop.
 3. Houd er rekening mee dat de terugbetaling exclusief eventuele verzendkosten zal zijn.
 4. Na het retour aanmelden heeft de consument 14 dagen om het product terug te sturen.
 5. Na aanmelden van het retour heeft de webwinkel 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten.

UITZONDERINGEN

 1. Speciaal op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten.
 2. Producten die om hygiënische redenen verzegeld zijn, kunnen alleen worden geretourneerd indien de verzegeling niet is verbroken.

KLANTENSERVICE

 1. Bij vragen, opmerkingen of problemen met betrekking tot retourzendingen, neem gerust contact met ons op via info@meubelproductie.nl. We staan klaar om je te assisteren.
 2. Wij streven ernaar om je retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door ons retourbeleid te volgen, kunnen we je efficiënt van dienst zijn en zorgen voor een bevredigende oplossing.